„Rămân cu gânduri frumoase și de recunoștință fata de întreaga echipă. Bucuria cea mare a verii a fost aceea de a face parte dintr-o familie.”

Dara Dadaci

„Bucuria mea cea mai mare a fost faptul ca am facut parte dintr o echipa super energica si sustinatoare, care mi a fost mereu alaturi cu ganduri bune, imbratisari, sfaturi. Totodata, simt ca am evoluat impreuna, iar fiecare si-a crescut, sub aceleasi valori, echipa din fiecare saptamana.”

Diana Bălăiță

„Tot ceea ce se intampla aici e desprins de realitate. Nu realizam asta inainte si nu ma asteptam ca totul sa aiba un impact atat de puternic asupra mea. Am invatat sa analizez lucrurile mult mai bine, am descoperit ca pot sa fac tot ceea ce imi propun si bine in acelasi timp. Sunt mai increzatoare in puterile mele si consider ca, daca cineva reuseste sa modeleze sufletele unor copilasi intr-o perioada relativ scurta de timp, poate face orice, iar acest lucru ni se aplica tuturor din echipa noastra.”

Alexia Bran

Au fost 3 săptămâni pline de experiente noi și un program foarte fain. Am învățat multe lucruri noi despre mine, dar și cum pot gestiona anumite situații cu copiii. Sunt bucuroasă ca am putut face parte din aceasta echipa, am rămas numai cu gânduri bune și frumoase.”

Bianca Aghiorghiesei

„Lasă ceva frumos din tine peste tot pe unde mergi” - acesta a fost gândul cu care am plecat spre casă. Am lăsat în Durău „bucățele” din mine și multe amintiri de suflet.

Mihaela Bujor

„Am descoperit multe, mi-am descoperit limite noi, in același timp mi-am depășit anumite limite, mi-am dat seama ca persoana care eram pana sa ajung aici nu era varianta potrivită pentru mine și am redescoperit unde trebuie sa tintesc, acolo unde îmi și doream când eram mai mica. Am descoperit un lucru foarte important, acela ca viața nu e atât de roz pe cât credeam, locul acesta e un vis, dar lumea de afara nu e chiar asa.”

Alexia Maria

Am fost copleșită când eram ieri pe bancă afară, lângă restaurant și la finalul serii de talente când se prezenta echipa auzeam cum strigă numele meu. La final, când mergeau la focul de tabără s-au oprit la mine și au venit să mă îmbrățișeze tare. Chiar am simțit multă apreciere de la participanți.”

Teodora Ștefancu

„Slavă Domnului pentru toate! Chiar e un loc minunat tabăra și e fascinant câte poți trăi în 3 săptămâni! Vara asta am descoperit că e tare fain să vorbești cu copiii despre Dumnezeu și unii chiar sunt foarte receptivi.”

Parascheva Căpățînă

„Aceste săptămâni m-au ajutat mult sa îmi dau seama ca partea nonformala face parte mare din mine. Întreaga experienta din tabara m-a făcut sa îmi dau seama ca, în ciuda a ceea ce credeam, acum reusesc sa vad lucrurile mult mai obiectiv și sa ma axez pe ce este cu adevărat important.”

Petronela Pădure

Am învățat multe în aceste patru săptămâni: atât despre mine, cât și în relație cu participanții, iar gândul este: Să înveți ceva de la fiecare persoană care vine în viața ta.

Simina Ceauș

Pagini