Participarea în tabără poate fi cea mai bună alegere pentru vara aceasta!

După mai mulți ani de tabere, știm cum să îți oferim o experiență bogată și împlinitoare pe parcursul verii.

BENEFICII

Poți să-ți faci prieteni pe viață și să-ți dezvolți abilități care țin de lucrul cu copiii și tinerii și de munca în echipă. Vei învăța multe de la directorii noștri de tabără, de la psihologi, preoți, coordonatori de ateliere, colegi și mai ales de la copii. La sfârșitul verii vei primi documente care atestă participarea ta atât la training cât și la săptămânile de tabără. Sunt acoperite costurile de formare, cazare și masă. În timpul tău liber vei putea să încerci traseele parcului de escaladă ”Floare de colț” Durău, să te plimbi cu caiacul pe lacul Izvorul Muntelui sau să explorezi obiectivele Parcului Național Ceahlău.

CERINȚE

Avem așteptări mari. Ca primă etapă, toți aplicanții noștri vor trece printr-o atentă verificare a formularului de aplicație, iar mai apoi cei selectați vor susține un interviu la biroul din Iași sau pe Skype (pentru cei din altă localitate). Toți candidații trebuie să aibă peste 18 ani.

Pentru un animator priceperea, entuziasmul de a lucra cu copiii și tinerii, precum și o bună condiție fizică sunt necesare. Pentru un coordonator de atelier (sporturi de apă și aventură), trebuie să ai aptitudini și interes puternic în acest sens, însă ar fi de preferat un nivel înalt de competență în activitatea respectivă.

Organizăm un curs de formare (training) cu participare obligatorie, însă unele activități necesită pregătire suplimentară.

În sfârșit, așteptăm din partea ta să ai discernământ în luarea deciziilor și să fii o persoană caldă, grijulie și răbdătoare.

RESPONSABILITĂȚI

Vei primi o grupă de 10 participanți, care sunt diferiți de la o săptămână la alta. Le vei fi model, însoțitor, frate / soră mai mare în timp ce îi vei conduce către activitățile lor zilnice (inclusiv la programul de masă, evenimente speciale și drumeții pe munte). Trebuie să te asiguri că vei putea participa integral minim 3-4 săptămâni consecutive vara aceasta, pe lângă săptămâna de formare..

ÎNAINTE SĂ APLICI…

Asigură-te că ai parcurs pagina taberei de vară „Floare de colț” pentru a ne cunoaște mai bine.

APLICĂ PENTRU O VARĂ DE NEUITAT

Este vara de care ești interesat? Dacă da, te încurajăm să aplici; s-ar putea să fii exact persoana pe care o căutăm. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a oferi participanților noștri cea mai minunată vară din viața lor.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

APLICĂ ACUM