Ceea ce îi face pe copii și tineri să revină în fiecare an la „Floare de colț” este personalul de tabără, resursa noastră cea mai importantă.

Într-o săptămână de tabără, echipa noastră include un director, un coordonator de echipă și program, un secretar (care gestionează comunicarea cu părinții), un consilier educțional, doisprezece animatori socio-educativi, doi interni, doi preoți, zece instructori la parcul de escaladă, doi salvamari, un fotograf și un videograf. Cei mai mulți sunt veterani – unii animatori au fost, la randul lor, participanți în tabără, cu foarte multă experiență în lucrul cu copiii. Unii insă sunt la începuturi, dar au arătat foarte multă energie și pricepere!

Indiferent de experiența acumulată, toti se reunesc la începutul fiecărei veri pentru trainingul „Floare de colț” care le furmizează și actualizează informațiile și practicile necesare ca tabăra să-și păstreze standardul cu care și-a obișnuit participanții.

La sfârsitul cursului, când îi așteptăm cu drag pe primii participanți ai sezonului, fie că e veteranul cu mulți ani de experiență la activ, fie că e începătorul care a arătat foarte mult talent în timpul trainingului, fiecare membru al echipei de tabără își merită pe deplin locul său în acest colectiv.

INTRĂ ÎN ECHIPĂ!